Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Wielkanocny Odcinek Podcasta Mpcforum :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grunt to dobra reklama ;p Dzięki :)

A tak serio to niestety trzeba przyznać, że niezbyt ten 5 odcinek nam się udał ;]

Ale mam nadzieję, że większość nie będzie zwracała uwagi na błędy i nacieszy się świątecznym podcastem :)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Coś próbkowanie szwankowało (prawdopodobnie mieliśmy błędy w nagraniu)

Wszystko poprawione :) Będzie zrobiony Re-up i wszystko zostanie poprawione :)

f.png

Opublikowano

No i skąd ja wiedziałem, że będą pozdrowienia dla Mounthainsa? :rolleyes:

Opublikowano

Ja proponuje zaniechać zapraszania ludzi metina,ponieważ nie potrafią składać poprawnie zdań

Przykładem jest w tym podcaście "Rodimop",który "ej nie,ej bo to niefajne ej" i nic poza tym.

Pomimo ich składni i wypowiadania się,mają swój podcast,jest pięknie,tam sobie burają "ee ej yy ej glupie ej lol".

Jedynym człowiekiem,którego cenię za wypowiedzi z działu metin2 (no moze nie całkiem metin ale wybacz) jest Fifol,który albo się nie boi

albo po prostu się nie potrafi jąkać przy mikrofonie w przeciwieństwie do innych "wysokich rangą na forum metinowców".

Dziękuję i Pozdrawiam :D

Wojtasek

@Topic

Ja też nie skminiłem na początku o co chodziło ze "skrótowcami".

Opublikowano

Ja proponuje zaniechać zapraszania ludzi metina,ponieważ nie potrafią składać poprawnie zdań

Przykładem jest w tym podcaście "Rodimop",który "ej nie,ej bo to niefajne ej" i nic poza tym.

Pomimo ich składni i wypowiadania się,mają swój podcast,jest pięknie,tam sobie burają "ee ej yy ej glupie ej lol".

Jedynym człowiekiem,którego cenię za wypowiedzi z działu metin2 (no moze nie całkiem metin ale wybacz) jest Fifol,który albo się nie boi

albo po prostu się nie potrafi jąkać przy mikrofonie w przeciwieństwie do innych "wysokich rangą na forum metinowców".

Dziękuję i Pozdrawiam :D

Wojtasek

@Topic

Ja też nie skminiłem na początku o co chodziło ze "skrótowcami".

Dałbyś spokój, co ?

Sam lepiej w swoim nie wystąpiłeś, a poza tym rodi miał tremę ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Może się rozkręcił w dalszej części ;D

+1

Dałbyś spokój, co ?

Sam lepiej w swoim nie wystąpiłeś, a poza tym rodi miał tremę ^^

Wojtasek też miał, ale jakoś gadał :/

Gość Mounthains
Opublikowano

Kazał mi xD

ok. Tylko że ja nic nie pamiętam Oo. Ale ok. Spoko

Opublikowano

Ja mówiłem takie zdania? Bardzo ciekawe... o.O

Don't feed trolls ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Hehehe kokosz będzie robił za murzyna. ^^ Podcast równie ciekawy co poprzednie tylko kogoś tam nie słychać prawie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość Mounthains
Opublikowano

Hehehe kokosz będzie robił za murzyna. ^^ Podcast równie ciekawy co poprzednie tylko kogoś tam nie słychać prawie.

to chyba rodi, dobrze że mało gadał ;)

Podcast ładny

Opublikowano

Niestety tak cicho to byłem ja ;/

Już kupiłem nowy micro więc będzie OK ;D

Jak na pierwszy raz nie było źle, powystępujesz jeszcze parę razy to się wkręcisz.

76561198001815076.png
Opublikowano

a ja i tak lubię jajka w majonezie :D

kolejny fajny podcast :D czekam na następny :D wiecie kiedy będzie i kto zostanie gościem specjalnym ?

Opublikowano

Podcast super jak wszystkie,

Na następnym poruszcie temat piractwa gier i nie tylko (jeżeli dobrze pamietam to nie było jeszcze takiego)

lastfmred.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...